Proszę o odpowiedź na pytania, można wybierać wiele opcji. Jeśli jesteś za niedzielą i wszystko Tobie jedno o której godzinie będą rozgrywane spotkania, zaznacz wszystkie niedzielne opcje :-)
Forum dyskusyjne gry SpeedwayRulez
Sonda - niedziela jako dzień rozgrywania kolejki ligowej?
» Drozdek » 18 lutego 2017 22:44:12 CEST » 0Ehhhh, to jest to o czym wspominałem. Sposób zadania pytania. Najpierw powinniśmy ustalić sobota czy niedziela, a pod spodem jeśli byłeś za niedzielą podaj termin. Teraz pytanie ile głosów "pojedyńczych" składa sie na niedzielę. Załóżmy że 12.... co z tego ano to że 18.02.2017 godz. 22:43 sobota wygrywa :-P
Pomorze też może
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 00:27:47 CEST » 0Drozdek napisał on 18 lutego 2017
Ehhhh, to jest to o czym wspominałem. Sposób zadania pytania. Najpierw powinniśmy ustalić sobota czy niedziela, a pod spodem jeśli byłeś za niedzielą podaj termin. Teraz pytanie ile głosów "pojedyńczych" składa sie na niedzielę. Załóżmy że 12.... co z tego anos to że 18.02.2017 godz. 22:43 sobota wygrywa :-P
Można wybrać wiele opcji.
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 00:42:00 CEST » 0Ja bym zrobił coś innego.
Podejście Drozdka jest słuszne (najpierw dzień, a później godziny), ale ja bym zostawił sobotę i jedynie opóźnił kolejkę. Pierwszy mecz by się rozpoczynał o 15:30.
Ponadto zrobilbym z Ekstraligi "produkt premium" (brzmi znajomo? :D) i przesunął ją na godziny wieczorne. W zeszłym roku jechałem z PSZ mecz jakoś o 19:30 i bardzo fajne było to, że emocje po innych ligach opadły i wtedy ruszyła Ekstraliga, czyli rywalizacja o mistrzostwo gry.
Czekam na opinię pomysłu
» Drozdek » 19 lutego 2017 10:07:23 CEST » 0wszystkim nie dogodzimy. Tu w niedziele zuzel, tam w soboty ktoś pracuje. % najwięcej osób w niedziele przy schabie od 12:30 chyba ma czas i mozliwosc. Co więcej ... Siedząc na trybunach przed meczem ( nie wazne juz sobota czy niedziela) ze smartfonem dobra promocja może pójść ;-p
Pomorze też może
» MGtriX » 19 lutego 2017 11:26:41 CEST » 0Uważam że niedziela pora obiadowa jest ok, z mojej strony mogę mieć problem gdy sam będę się wybierał na mecze w realu bo w autokarze w drodze do Ostrowa , Rawicza itp. będzie ciężko trzeźwo myśleć :) Pozdrawiam. :)
![]()
» Drozdek » 19 lutego 2017 23:10:58 CEST » 0kwakie13 napisał on 18 lutego 2017
Ja bym zrobił coś innego.
Podejście Drozdka jest słuszne (najpierw dzień, a później godziny), ale ja bym zostawił sobotę i jedynie opóźnił kolejkę. Pierwszy mecz by się rozpoczynał o 15:30.
Ponadto zrobilbym z Ekstraligi "produkt premium" (brzmi znajomo? :D) i przesunął ją na godziny wieczorne. W zeszłym roku jechałem z PSZ mecz jakoś o 19:30 i bardzo fajne było to, że emocje po innych ligach opadły i wtedy ruszyła Ekstraliga, czyli rywalizacja o mistrzostwo gry.
Czekam na opinię pomysłu
Opiniuję tak sobie, to że nie jestem w extra nie znaczy że nie wolałbym również później. Wygodniej wszystkim.
Pomorze też może
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 23:14:09 CEST » 0Drozdek napisał on 19 lutego 2017
kwakie13 napisał on 18 lutego 2017
Czekam na opinię pomysłu
Opiniuję tak sobie, to że nie jestem w extra nie znaczy że nie wolałbym również później. Wygodniej wszystkim.
To można wszystkie przesunąć, tylko pierwszą i ekstra rozdzielić ;)
» Drozdek » 19 lutego 2017 23:30:17 CEST » 0kwakie13 napisał on 19 lutego 2017
Drozdek napisał on 19 lutego 2017
kwakie13 napisał on 18 lutego 2017
Czekam na opinię pomysłu
To można wszystkie przesunąć, tylko pierwszą i ekstra rozdzielić ;)
Aaaaa Róbta co chceta. Lalamido troche. Widzę ze garstka ludzi ma zdanie na ten temat, z czego większość woli niedziele, ale się rozmieniła na drobne i prowadzi sobota i w ogóle nie warta skórka za wyprawkę było proponować sondę, tylko odgórnie ustalić termin jazdy uzasadniając udoskonleniem terminarza. A z tego punktu widzenia to w zasadzie nie wiadomo co lepsze bo cyferkom na serwerze jest to obojętne gdyż rosną w takim samym tempie nie patrząc na dzień tygodnia wiec ja jestem za tym aby 1A póki w niej jestem, jechała po transmisji drugiego meczu w niedziele około 21:30 O! Jak po szlachecku to po szlachecku ;-p
Pomorze też może
» MotoRLublin » 20 lutego 2017 12:42:55 CEST » 0Wypowiem się i ja.
Niedziela pasuje mi bardzo. Godzina do ustalenia bo jest jeszcze trochę na to czasu. Bardziej chodzi o termin i możliwość rozpracowania terminarza. Dodam, że jeśli jechali byśmy w niedzielę ligę to więcej mamy wolnego czasu na tygodniu na inne zawody. Warto, też przemyśleć stały termin cyklu GP - dajmy na to piątek.
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 20 lutego 2017 18:08:08 CEST » 1MotoRLublin napisał on 20 lutego 2017
Wypowiem się i ja.
Niedziela pasuje mi bardzo. Godzina do ustalenia bo jest jeszcze trochę na to czasu. Bardziej chodzi o termin i możliwość rozpracowania terminarza. Dodam, że jeśli jechali byśmy w niedzielę ligę to więcej mamy wolnego czasu na tygodniu na inne zawody. Warto, też przemyśleć stały termin cyklu GP - dajmy na to piątek.
W niedzielę mamy emocje ligowe rzeczywiste, a w sobotę wirtualne i tak jest ok.
GP w piątek to jest co najmniej nieudany pomysł ;)
To co mówi Fritz. Ekstralige opóźnić i będzie oki.