Forum dyskusyjne gry SpeedwayRulez

Sonda - niedziela jako dzień rozgrywania kolejki ligowej?

small
Wpisy: 12
» small » 18 lutego 2017 12:43:54 CEST » 1
Sonda: Kiedy powinniśmy rozgrywać kolejkę ligową? Możesz wybrać kilka opcji.
Nie znaleziono wyników.

Proszę o odpowiedź na pytania, można wybierać wiele opcji. Jeśli jesteś za niedzielą i wszystko Tobie jedno o której godzinie będą rozgrywane spotkania, zaznacz wszystkie niedzielne opcje :-)

Post appreciated by:
Drozdek
Wpisy: 59
» Drozdek » 18 lutego 2017 22:44:12 CEST » 0

Ehhhh, to jest to o czym wspominałem. Sposób zadania pytania. Najpierw powinniśmy ustalić sobota czy niedziela, a pod spodem jeśli byłeś za niedzielą podaj termin. Teraz pytanie ile głosów "pojedyńczych" składa sie na niedzielę. Załóżmy że 12.... co z tego ano to że 18.02.2017 godz. 22:43 sobota wygrywa :-P

Pomorze też może

kwakie13 (Chrobry Gniezno)
Wpisy: 35
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 00:27:47 CEST » 0

Drozdek napisał on 18 lutego 2017

Ehhhh, to jest to o czym wspominałem. Sposób zadania pytania. Najpierw powinniśmy ustalić sobota czy niedziela, a pod spodem jeśli byłeś za niedzielą podaj termin. Teraz pytanie ile głosów "pojedyńczych" składa sie na niedzielę. Załóżmy że 12.... co z tego anos to że 18.02.2017 godz. 22:43 sobota wygrywa :-P

Można wybrać wiele opcji.

Drozdek
» Drozdek » 19 lutego 2017 00:32:38 CEST » 1

można ale nie trzeba. Sume głosow z niedzieli podzielisz na 1 2 czy. 3?

Pomorze też może

Post appreciated by: kwakie13 (Chrobry Gniezno)
» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 00:42:00 CEST » 0

Ja bym zrobił coś innego.

Podejście Drozdka jest słuszne (najpierw dzień, a później godziny), ale ja bym zostawił sobotę i jedynie opóźnił kolejkę. Pierwszy mecz by się rozpoczynał o 15:30.

Ponadto zrobilbym z Ekstraligi "produkt premium" (brzmi znajomo? :D) i przesunął ją na godziny wieczorne. W zeszłym roku jechałem z PSZ mecz jakoś o 19:30 i bardzo fajne było to, że emocje po innych ligach opadły i wtedy ruszyła Ekstraliga, czyli rywalizacja o mistrzostwo gry. 

Czekam na opinię pomysłu

small
Wpisy: 12
» small » 19 lutego 2017 02:23:28 CEST » 0

Wygrywa opcja która zbierze najwięcej głosów. Osobiście jestem za przesunięciem na niedzielę tylko pod warunkiem rozgrywania spotkań od 12:30.

Mamy więc w tym momencie remis po 8.

Kerto
Wpisy: 6
» Kerto » 19 lutego 2017 09:40:01 CEST » 1

A ja tylko dodam że następna rozgrywka wejdzie w czas normalnych zawodów żużlowych w realu i będą też mecze transmitowane i specjalnie robione o godzinie 14 w niedzielę.

Drozdek
» Drozdek » 19 lutego 2017 10:07:23 CEST » 0

wszystkim nie dogodzimy. Tu w niedziele zuzel, tam w soboty ktoś pracuje. % najwięcej osób w niedziele przy schabie od 12:30 chyba ma czas i mozliwosc. Co więcej ... Siedząc na trybunach przed meczem ( nie wazne juz sobota czy niedziela) ze smartfonem dobra promocja może pójść ;-p

Pomorze też może

MGtriX
Wpisy: 1
» MGtriX » 19 lutego 2017 11:26:41 CEST » 0

Uważam że niedziela pora obiadowa jest ok, z mojej strony mogę mieć problem gdy sam będę się wybierał na mecze w realu bo w autokarze w drodze do Ostrowa , Rawicza itp. będzie ciężko trzeźwo myśleć  :)  Pozdrawiam.  :)

devil

Drozdek
» Drozdek » 19 lutego 2017 23:10:58 CEST » 0

kwakie13 napisał on 18 lutego 2017

Podejście Drozdka jest słuszne (najpierw dzień, a później godziny), ale ja bym zostawił sobotę i jedynie opóźnił kolejkę. Pierwszy mecz by się rozpoczynał o 15:30.

Ponadto zrobilbym z Ekstraligi "produkt premium" (brzmi znajomo? :D) i przesunął ją na godziny wieczorne. W zeszłym roku jechałem z PSZ mecz jakoś o 19:30 i bardzo fajne było to, że emocje po innych ligach opadły i wtedy ruszyła Ekstraliga, czyli rywalizacja o mistrzostwo gry. 

Czekam na opinię pomysłu

Opiniuję tak sobie, to że nie jestem w extra nie znaczy że nie wolałbym również później. Wygodniej wszystkim.

Pomorze też może

» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 19 lutego 2017 23:14:09 CEST » 0

Drozdek napisał on 19 lutego 2017

Czekam na opinię pomysłu

Opiniuję tak sobie, to że nie jestem w extra nie znaczy że nie wolałbym również później. Wygodniej wszystkim.

To można wszystkie przesunąć, tylko pierwszą i ekstra rozdzielić ;)

Drozdek
» Drozdek » 19 lutego 2017 23:30:17 CEST » 0

kwakie13 napisał on 19 lutego 2017

Drozdek napisał on 19 lutego 2017

Czekam na opinię pomysłu

To można wszystkie przesunąć, tylko pierwszą i ekstra rozdzielić ;)

Aaaaa Róbta co chceta. Lalamido troche. Widzę ze garstka ludzi ma zdanie na ten temat, z czego większość woli niedziele, ale się rozmieniła na drobne i prowadzi sobota i w ogóle nie warta skórka za wyprawkę było proponować sondę, tylko odgórnie ustalić termin jazdy uzasadniając udoskonleniem terminarza. A z tego punktu widzenia to w zasadzie nie wiadomo co lepsze bo cyferkom na serwerze jest to obojętne gdyż rosną w takim samym tempie nie patrząc na dzień tygodnia wiec ja jestem za tym aby 1A póki w niej jestem, jechała po transmisji drugiego meczu w niedziele około 21:30 O! Jak po szlachecku to po szlachecku ;-p

Pomorze też może

MotoRLublin
Wpisy: 3
» MotoRLublin » 20 lutego 2017 12:42:55 CEST » 0

Wypowiem się i ja.
Niedziela pasuje mi bardzo. Godzina do ustalenia bo jest jeszcze trochę na to czasu. Bardziej chodzi o termin i możliwość rozpracowania terminarza. Dodam, że jeśli jechali byśmy w niedzielę ligę to więcej mamy wolnego czasu na tygodniu na inne zawody. Warto, też przemyśleć stały termin cyklu GP - dajmy na to piątek.

FritzThyssen
Wpisy: 2
» FritzThyssen » 20 lutego 2017 16:37:06 CEST » 1

Uważam, że jedynie można by trochę rozstrzelić czasowo, tak by na przykład E-liga była powiedzmy po 17.

» kwakie13 (Chrobry Gniezno) » 20 lutego 2017 18:08:08 CEST » 1

MotoRLublin napisał on 20 lutego 2017

Wypowiem się i ja.
Niedziela pasuje mi bardzo. Godzina do ustalenia bo jest jeszcze trochę na to czasu. Bardziej chodzi o termin i możliwość rozpracowania terminarza. Dodam, że jeśli jechali byśmy w niedzielę ligę to więcej mamy wolnego czasu na tygodniu na inne zawody. Warto, też przemyśleć stały termin cyklu GP - dajmy na to piątek.

W niedzielę mamy emocje ligowe rzeczywiste, a w sobotę wirtualne i tak jest ok. 

GP w piątek to jest co najmniej nieudany pomysł ;)

To co mówi Fritz. Ekstralige opóźnić i będzie oki.

Post appreciated by: Wolas8666