Dzień dobry
Kochani dla mnie sezon się zakończył i nie będę już jechała o wejście do extra ligi z drużyną z grupy „A” ponieważ nie będę grała w następnym sezonie.
Wracając do sytuacji sprzed kilu tygodni postanowiłam ją nie puszczać w niepamięć.
A mianowicie przed rundą play off dostałam niemoralną propozycję żeby innym graczom utrzeć nosa i pokrzyżować szyki.
Jako że to gra tylko i zabawa ale również wkładanie naszych realnych pieniędzy w tę grę jestem bardzo przeciwna żeby jeden gracz miał dwie drużyny a tym bardzie w tej samej lidze.
Tak to się miała wspomniana propozycja
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/48e1bf0b116e0c96
Jeżeli administracja gry nie będzie karała drużynę za takie coś to będzie coraz więcej kombinacji bo gracze będą czuć się bezkarni.
Myślę że kara powinna być bardzo surowa finansowa a jeżeli powtórzyło by się jeszcze raz to degradacja do najniższej ligi.
To tylko takie moje sugestie żeby więcej ludzie nie oszukiwali.
Jeżeli chcecie to nazywajcie mnie donosicielką ale pokazuję to i robię dla dobra przyszłości gry.
Bardzo dziękuję Small za stworzenie takiej gry i pozostałym za pomysły i doskonalenie z sezonu na sezon.
Na razie robię sobie przerwę myślę że w którymś sezonie jeszcze mnie zobaczycie.
Pozdrawiam Sandra